Et godt supermarked gør det nemt at vælge vin

Vin er for alle, og derfor skal det også være nemt for alle at købe den rigtige vin, der passer til det, den skal drikkes til. Uanset om det er til en bøf eller en sommeraften på terrassen. Det er det, SuperBrugsen nu har gjort noget ved.

Vin er fantastisk. Vin kan løfte en middagsret eller stemningen på en regnvejrsdag til nye højder. Men vin er også en stor verden, hvor det ikke altid er nemt at finde vej. Tørhed, druesorter, terroir,  region, land og alt muligt andet spiller ind og gør det svært at vælge rigtigt. 

Nu gør vi det nemt at vælge vin
I et godt supermarked skal det være nemt at vælge vin. Og det er det i SuperBrugsen. Vinene er nu delt op efter, hvad de passer til, og ikke hvor de kommer fra. Hvis du ved, hvad vinen skal drikkes til, er det derfor meget nemmere at vælge den rigtige vin. 

En simpel vejviser
I butikken bliver du mødt af et simpelt skilt på hver eneste vinflaske – et skilt der gør det let at finde vej til den rigtig god vinoplevelse. Skiltet fortæller, hvad vinen er god til. Ikke dermed sagt, at den ikke egner sig til andet, men du går i hvert fald ikke galt i byen, hvis vi har skrevet ”God til bøf”. Så ER den god til bøf.  

På hylden går vi lidt mere i dybden
På hylden sidder et andet skilt, hvor du kan gå lidt mere i dybden. Her kan du se, hvilket land vinen kommer fra. Du kan læse en kort beskrivelse af vinen, hvilken druesort, den er lavet på m.m. Du kan også se, hvad vinen også passer til. Ofte kan fx en hvidvin passe til både kylling og gris. Derudover er der tre detaljer, der gør en forskel, når du vælger vin. For hvidvins vedkommende er det tørhedsgrad, fylde og frugtsyre. For rødvins vedkommende er det tørhedsgrad, fylde og tanniner. Sammenspillet mellem denne og den simple vejviser, er vejen til bedre vinoplevelser.

undefined

Vejviseren er skabt i samarbejde med vinkyper, Malene Smidt Hertz.

Tips & Tricks fra SuperBrugsens Vinhandel
Se alle tips her
Tilmeld dig tilbud og information fra SuperBrugsen

Vil du have de nyeste tilbud og information om nyheder, konkurrencer og meget andet på SMS? Så tilmeld dig her.