Lær hvordan du vælger den bedste Ribeye steg og hvordan den steges, så den bliver smagfuld, mør og saftig!

 

Valg af Ribeye

Det er altid en god start, at vælge Ribeyes fra kødkvæg af god kvalitet. Derefter, så er fedtmarmoreringen et godt tegn på mørhed og god smag.

 

I nedenstående video viser vi, hvordan du tilbereder en Ribeye steg, så den bliver mør og saftig.

 

Sådan gør du

  • Start med lidt olie på en brandvarm pande
  • Kom lidt urter på – f.eks. groftskåret hvidløg og lidt timian
  • Kom Ribeyen på de brunede urter og krydr med lidt salt og peber
  • Steg ca. 2-4 minutter på hver side
  • Lad stegen hvile i 4-5 minutter overdækket

Når du anretter, kan du skære kødet skråt og servere med et par skønne kartofler – velbekomme! Hvis du skulle have spørgsmål, så spørg endelig din lokale SB Slagter.