I det sønderjyske lidt uden for Møgeltønder går ejeren Hans Johnsen rundt og passer godt på sine kyllinger.

 

Masser af plads, god mad og god tid
I staldene er der ingen, der hakker på hinanden, fordi de har masser af plads. Max. 10 kyllinger pr. kvadratmeter. Det er ca. halvdelen af antallet i staldene ved konventionel opdræt. Maden er rigelig og nærende, hvilket er altafgørende for kyllingernes sundhed og velsmag. Og hvor en konventionel kylling lever 35 dage lever en Sødam kylling 75 – 120 dage inden den slagtes. Derfor har de naturligt nået at udvikle stærke ben og vinger. Når det uundgåelige nærmer sig, er der kun 17 km til slagteriet, så både kyllinger og miljø belastes minimalt.

 

To slags kyllinger
I Coops butikker præsenteres nu to sider af samme gode sag, nemlig en Økologisk Sødam Kylling og en Frilands Sødam Kylling. Forskellen er foderet – den gode opvækst er den samme og derfor er kyllingerne anbefalet af Dyrenes Beskyttelse.

Rent smagsmæssigt besynges Sødam kyllingerne også af nogle af Danmarks bedste gourmetrestauranter. Omhu, hensyn og kærlighed til naturens gang giver smagfuldt, marmoreret kød med en fast struktur og minimalt svind ved tilberedning. Velbekomme til smagen af det gode liv. 

Sødam kyllinger tilbydes kun i udvalgte SuperBrugsen butikker.