Svinemørbrad med urter, bagte jordskokker og rå broccolisalat

  • 4 pers

  • 30 min

Gem

Send på mail

Send

Gem opskrift som bogmærke

Gem som bogmærke i din browser, så du nemt kan finde den igen.
Gem

Kopiér link

Kopiér link

Ingredienser

  • salt
  • 1 rødløg
  • 1 spsk olivenolie
  • 250 g broccoli
  • 1/4 bundt timian
  • sort peber
  • 1/4 bundt rosmarin
  • 600 g jordskokker
  • 600 g svinemørbrad
  • 100 g skyr
  • 1 spsk grov sennep
  • 1/2 citron, usprøjtet

Fordeling pr. 100 g

  • Energi: 1350 kj
  • Energi: 322 kcal
  • Protein: 38 g
  • Fedt: 10 g
  • Kulhydrat: 17 g
  • Kostfibre: 5 g

Snit krydderurterne groft, rul mørbraden deri og krydr godt med salt og peber. Skrub jordskokkerne godt, snit dem fint og vend med olivenolie, salt og peber. Læg dem i en bradepande eller ildfast fad med bagepapir. Læg kødet ovenpå jordskokkerne og bag det i forvarmet ovn på 220° i ca. 25-30 minutter. Snit broccoli og løg i fine strimler. Rør skyr sammen med sennep, revet citronskal og saft og smag til med salt og peber. Vend det sammen med broccoli og løg. Skær kødet i rustikke skiver og server med jordskokker og rå broccolisalat. 

Tip: Kan fint skifte jordskokker ud med selleri og persillerod.