Stegt svinekotelet med parmaskinke og pasta med persillepesto

  • 4 pers

Gem

Send på mail

Send

Gem opskrift som bogmærke

Gem som bogmærke i din browser, så du nemt kan finde den igen.
Gem

Kopiér link

Kopiér link

Ingredienser

  • 500 g svinekoteletter, 4 stk
  • 4 skiver parmaskinke
  • 1 spsk olie
  • 300 g grønne asparges
  • 400 g broccoli
  • 300 g rigatoni pasta/penne
  • Persillepesto:
  • 50 g mandler
  • ½ bundt bredbladet persille
  • 1 fed hvidløg
  • ½ rød chili
  • ½ dl olivenolie
  • salt og peber

Fordeling pr. 100 g

  • Energi: 3022 kJ
  • Energi: 720 kcal
  • Protein: 40 g
  • Fedt: 34 g
  • Kulhydrat: 62 g
  • Kostfibre: 7 g

Rist mandlerne gyldne på en tør pande og køl dem ned. Blend persille med mandler, hvidløg, chili og olivenolie og smag til med salt og peber. Rengør asparges og broccoli og kog dem møre, men stadig sprøde i letsaltet vand og hæld vandet fra. Kog pasta efter pakkens anvisning, hæld vandet fra og vend den sammen med grøntsager og persillepesto. Krydr kødet med peber, pak hver kotelet ind i parmaskinke og steg dem på en varm pande i olie i ca. 3 minutter på hver side. Anret kødet sammen med pastaen. 

Tip: Pestoen kan fint laves med andre nødder og krydderier: basilikum, koriander. Man kan evt. binde en kødsnor omkring parmaskinken.