Stegt fisk med wokstegt spinat, fennikel og grillet brød

  • 4 pers

Gem

Send på mail

Send

Gem opskrift som bogmærke

Gem som bogmærke i din browser, så du nemt kan finde den igen.
Gem

Kopiér link

Kopiér link

Ingredienser

  • 400-500 g rødspætte
  • 2 spsk frisk timian
  • 200 g fennikel
  • 4 fed hvidløg
  • 1 rød chili
  • 200 g babyspinat
  • 3 spsk olivenolie
  • 2 spsk smør
  • salt og peber
  • 1 citron
  • 4 skiver brød

Fordeling pr. 100 g

  • Energi: 1637 kJ
  • Energi: 390 kcal
  • Protein: 24 g
  • Fedt: 20 g
  • Kulhydrat: 27 g
  • Kostfibre: 4 g

Snit fennikel meget fint, læg det i isvand i 15 minutter, tag det op og lad det dryppe godt af i en sigte, vend det sammen med 1 spsk. olivenolie og citronsaft. Snit hvidløg og chili fint. Hak timian meget fint, drys det på fisken sammen med salt og peber. Steg fisken af i smør på en varm pande i ca. 1 minut på hver side. Brun hvidløg af i en wok eller pande i 2 spsk. olivenolie, vend hurtig den skyllede spinat og chili deri, tag det af varmen og smag til med salt og peber. Anret den stegte spinat på grillet/ristet brød, læg derpå fisken og drys med fennikel, server med citron. 

Tip: Andre fisk kan fint bruges eller et stykke grillet kød ville også fungere fint her.