Lasagne med oksekød, bønner, friskost og basilikum

  • 4 pers

Gem

Send på mail

Send

Gem opskrift som bogmærke

Gem som bogmærke i din browser, så du nemt kan finde den igen.
Gem

Kopiér link

Kopiér link

Ingredienser

  • 400 g hakket oksekød
  • 1 løg
  • 3 fed hvidløg
  • 2 spsk olivenolie
  • 250 g tomater på stilk
  • 1/4 bundt persille
  • 200 g friske lasagneplader
  • 40 g oliventapenade
  • 100 friskost
  • 1/4 bundt basilikum
  • salt og peber

Fordeling pr. 100 g

  • Energi: 2090 kJ
  • Energi: 498 kcal
  • Protein: 34 g
  • Fedt: 22 g
  • Kulhydrat: 40 g
  • Kostfibre: 4 g

Snit løg og hvidløg fint og brun det hårdt af på en pande i olivenolie. Tilsæt oksekød og lad det brune med i ca. 3 minutter. Skær tomaterne i grove stykker, hak persillen groft og kom det på panden og steg det med i 3 minutter, smages til med salt og peber. Kog lasagnepladerne i rigeligt med vand til de er aldente, hæld vandet fra og tilsæt 1 spsk. olivenolie og hold dem varme. Læg en pastaplade på hver tallerken og smør den med oliventapanade og friskost. Kom 2 spsk. fars/tomater derpå og læg pastapladen henover og top med lidt mere fars/tomat. Drys med basilikum og server med revet parmesan.

Tip: Kan fint laves med tigerrejer og kammuslinger.