Kalveschnitzel med salvie, rødvin, parmesan og pasta

  • 4 pers

Gem

Send på mail

Send

Gem opskrift som bogmærke

Gem som bogmærke i din browser, så du nemt kan finde den igen.
Gem

Kopiér link

Kopiér link

Ingredienser

  • 500 g kalveschnitzel
  • 100 g mel
  • salt og peber
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 100 g smør
  • 6 stængler salvie
  • 3 dl rødvin
  • 50 g parmesan
  • 400 g penne eller anden pasta
  • Tilbehør:
  • brød

Fordeling pr. 100 g

  • Energi: 3932 kJ
  • Energi: 936 kcal
  • protein: 47 g
  • Fedt: 35 g
  • Kulhydrat: 93 g
  • Kostfibre: 4 g

Kog pastaen efter pakkens anvisning, hæld vandet fra og hold den varm. Skær kødet i mindre stykker ca. 3x5 cm, vend dem i mel og krydr med salt og peber. Steg kødet af på en meget varm pande i olivenolie i ca. 2 minutter og tag det af varmen. Kom kødet over på en tallerken og rens panden. Hak hvidløg og løg fint og brun det af på panden i smør, indtil smørret bruner. Tilsæt finthakket salvie og lad det stege med i 1 minut. Tilsæt rødvin og lad det koge lidt ind og blive let cremet. Tilsæt kødet og den varme pasta og smag til med salt og peber. Anret retten i en stor skål med revet parmesan og brød.

Tip: Retten kan også laves med timian og rosmarin, kalv kan erstattes med kylling og okse.