Kålpølser med løgkompot og kartofler

  • 4 pers

Gem

Send på mail

Send

Gem opskrift som bogmærke

Gem som bogmærke i din browser, så du nemt kan finde den igen.
Gem

Kopiér link

Kopiér link

Ingredienser

  • 600 g kålpølser
  • 2 spsk grov sennep
  • 800 g små kartofler
  • 1 helt hvidløg
  • 2 dl fromage frais
  • Løgkompot:
  • 500 g rødløg
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 dl rørsukker
  • 2 dl eddike
  • salt og peber

Fordeling pr. 100 g

  • Energi: 3181 kJ
  • Energi: 757 kcal
  • Protein: 30 g
  • Fedt: 37 g
  • Kulhydrat: 73 g
  • Kostfibre: 6 g

Rens løg, halvér og snit dem groft. Kom dem i en gryde sammen med resten af ingredienserne til løgkompot. Lad det simre indtil løgene er karamelliserede og væden næsten er kogt ind, smag til med salt og peber. Skrub kartofler og kog dem i letsaltet vand med et helt flækket hvidløg i ca. 25 minutter, indtil de er møre. Hold dem varme. Rør fromage frais sammen med grov sennep og smag til med salt og peber. Prik pølserne med en kødnål og grill dem på en varm grill indtil de er sprøde og gyldne. Anret de grillede pølser med løgkompot, nye kartofler og sennepsskyr. 

Tip: Lav en stor portion af løgkompot, den kan bruges til alverden gode retter.