Ingefær gris med stegte asiatiske grøntsager og ris

  • 4 pers

Gem

Send på mail

Send

Gem opskrift som bogmærke

Gem som bogmærke i din browser, så du nemt kan finde den igen.
Gem

Kopiér link

Kopiér link

Ingredienser

  • 4 svinekoteletter
  • 4 spsk østerssauce
  • 50 g ingefær
  • 1 spsk olie
  • 400 g kinakål
  • 400 g broccoli
  • 250 g svampemix
  • 4 spsk soja sauce
  • 2 spsk honning
  • 300 g jasminris

Fordeling pr. 100 g

  • Energi: 2803 kJ
  • Energi: 667 kcal
  • Protein: 43 g
  • Fedt: 20 g
  • Kulhydrat: 76 g
  • Kostfibre: 6 g

Vend koteletterne godt med østerssauce og fintrevet ingefær og lad dem marinere i 5 minutter. Snit kinakål groft, skær broccoli i grove stykker og halvér svampene. Steg koteletterne af på en varm pande i 1 spsk. olie i ca 3-4 minutter på hver side og tag koteletterne af panden. Steg grøntsagerne af på en pande, vend dem godt sammen i 30 sekunder og tilsæt soja og honning og steg det i ca. 2 minutter. Anret koteletterne med de stegte grøntsager og saften fra panden og server med kogte jasminris. 

Tip: Retten kan fint laves med kylling, oksekød eller tigerrejer.