Benløse fugle med chorizo, kokosmælk, broccoli og nudler

  • 4 pers

Gem

Send på mail

Send

Gem opskrift som bogmærke

Gem som bogmærke i din browser, så du nemt kan finde den igen.
Gem

Kopiér link

Kopiér link

Ingredienser

  • 600 g skært oksekød
  • 150 g chorizopølse
  • 2 spsk olie
  • 1 dåse kokosmælk, 330 ml
  • 1 spsk sojasauce
  • 400 g broccoli
  • 4 fed hvidløg
  • 50 g saltede cashewnødder
  • 200 g ægnudler, brede
  • salt og peber

Fordeling pr. 100 g

  • Energi: 3631 kJ
  • Energi: 865 kcal
  • Protein: 53 g
  • Fedt: 52 g
  • Kulhydrat: 46 g
  • Kostfibre: 5 g

Kom ægnudlerne i en skål og hæld kogende vand derover til det dækker. Lad dem trække i 30 minutter og kom dem i en sigte. Lad dem dryppe af for vand og hold dem varme. Skær pølsen i 7 cm stykker og skær den i ¼ på langs. Læg en pølse på hvert stykke kød og krydr godt med salt og peber. Rul kødet omkring pølsen og bind den sammen med kødsnor eller kødnål. Brun kødet godt af på en varm pande i 1 spsk. olivenolie i ca. 5 minutter. Tilsæt kokosmælken og lad det simre i ca. 15 minutter, smag til med soja. Rens broccoli og skær den i tynde skiver på langs og snit hvidløget fint og steg det af på en varm pande i 1 spsk. olivenolie i ca 3-4 minutter. Anret kødet ovnen på nudlerne og fordel broccoli derpå, drys med nødder.

Tip: Kan også laves med fladbanket kyllingekød og bacon i stedet for chorizo pølse.