Der er forskel

Vi synes, der er rigtig mange gode supermarkeder i Danmark, men vi synes også, at der er forskel på supermarkeder. Nogle går kun op i pris. Andre går lige så meget op i service, nærhed, udvalg og kvalitet. Det ene er ikke nødvendigvis dårligere end det andet. Det er bare anderledes. Og det er derfor, vi siger, at ”Der er forskel”.

 

 

Der er mange forskelle på SuperBrugsen og andre supermarkeder. Først og fremmest har vi en 149 år lang historie om fællesskab, brugsforeninger og god kvalitet til lave priser. Men der er også flere forskelle i selve butikken.

 

Brugsuddeleren er en forskel

I din lokale SuperBrugsen er der en lokal brugsuddeler. Og selvom det lyder lidt gammeldags, er det i dag mere innovativt end nogensinde. Et nytænkende supermarked kan nemlig ikke drives fra et kædekontor langt væk. Det skal drives fra gulvet af én, der kender kunderne og lokalområdet.

 

Se alle filmene - Der er forskel 

 

Slagteren er også en forskel

SB Slagteren er ikke noget, man ser i særlig mange andre supermarkeder. Men vi synes, det er vigtigt, at vores kunder kan få et godt råd om det kød, de køber. Vi tror på, at man kan smage de gode råd. Man kan i hvert fald smage de hjemmelavede færdigretter, leverpostejen og de møre bøffer, som slagteren står for. Og frokost menuen. Og Menu to go. Osv.

 

Vin er for alle og endnu en forskel

Vores vinafdeling er delt op efter, hvad vinen skal drikkes til. Ikke traditionelt efter oprindelsesland. Forskellen er ikke så stor, men det er fordelen til gengæld. For hvis du ved, hvad du skal spise, kan du nemt og hurtigt finde en flaske, der passer. Og du behøver ikke være vinkyndig for at få en bedre vinoplevelse og dermed madoplevelse.

 

Der er store og små forskelle, og der kommer flere til hver dag

Ovenstående er bare nogle af de forskelle, der er på SuperBrugsen og andre supermarkeder. Der er flere forskelle i Frugt & Grønt, der er lokale varer i SuperBrugsen, vi støtter lokalt og meget mere. Både små og store forskelle. Der er endda også forskel på SuperBrugsen det ene og det andet sted, for vi tilpasser butikken, så den passer til de kunder, der handler dér. Dét er også en forskel.

 

Hvis du vil opleve flere forskelle, så kig forbi din lokale SuperBrugsen. Du kan også følge os på Facebook eller tilmelde dig tilbud og information pr. e-mail. Her på superbrugsen.dk har vi samlet en lang række artikler og tips & tricks, der også gerne skulle gøre en forskel. God læselyst!