Vores babypakke er også en morpakke

Vores babypakke er noget ganske specielt kan også beskrives som en morpakke, hvor mor bliver forkælet. Hos SuperBrugsen ved vi, hvordan er det er af blive mor men vi ved i den grad også hvordan føles, at skulle stå op kl. 02, 03 og 04. For fjerde nat i streg.

 

Vores babypakke er derfor en ekstra forkælelse til både barn og mor, og understreger derfor ikke blot det specielle bånd mellem mor og baby, men fungerer som lidt ekstra medvind i sejlene. Alle ingredienser i produkterne er nøje udvalgt, så de minimerer risikoen for, at dit barn udvikler allergi. Derudover undgår vi helt stoffer og kemikalier, der mistænkes for at være hormonforstyrrende.

 

Babypakke tilmelding

Ved tilmelding modtager du en sms med link til en værdikupon, som du skal vise i butikken sammen med dit medlemskort. Det kræver en smartphone for at kunne åbne værdibeviset.

 

Se de mest stillede spørgsmål her.

Gratis babypakke – Lidt lækkert til mor og barn

Vores gratis babypakke byder på lidt forkælelse til både mor og barn. Babypakken er lavet i samarbejde med Änglamark. Alt i pakken er derfor allergimærket fra Den Blå Krans, og alle babyplejeprodukter er Svanemærket.

Vores babypakke indeholder blandt andet en fantastisk zinksalve, der egner sig perfekt til bl.a. irriteret hud. Zinksalven danner en beskyttende og helende salve og skal påsmøres ved hver bleskift, når huden er helt ren og tør.

Babypakken indeholder derudover en babyshampoo, der er uden parfume og farvestoffer og yderst skånsom ved vask af håret. I vores babypakke får du også vores vådservietter, der indeholder en mild lotion, der renser og blødgør barnets hud uden farve og parfume. Når det gælder forkælelse til mor, byder vores gratis babypakke på noget helt fantastisk. Babypakken indeholder blandet andet en fugtgivende bodylotion.

I pakken finder du bl.a. også en lækker håndcreme til mor, der er uden parfumer, farve og konserveringsmidler. Håndcremen indeholder vegetabilske olier, der plejer huden og tilfører fugt, så huden føles blød og smidig. Derudover kan mor også få en lækker og blødgørende dagcreme, der er baseret på vegetabilske olier og andre fugtgivende ingredienser. Cremen absorberes hurtigt og holder huden lækker.

Hvis du er medlem af Coop, får du vores babypakke med alle de skønne produkter gratis. Du skal blot bestille babypakken via ovenstående formular og så kan du herefter hente den i din lokale SuperBrugsen.