Månedens VinValg

Vær med til at vælge, hvilken vine vi har på hylderne
Der findes mange meninger om vin. I SuperBrugsen er det vores kunders mening, der er vigtigst. Derfor lancerer vi VinValget. Hver måned sætter vi tre forskellige vine på valg - tre vine, som vi lader dig smage på. Den som sælger bedst, får efterfølgende en fast plads i vinafdelingen i din lokale butik.
Vi offentliggør efterfølgende, hvilken vin der kommer i fast sortiment, og dermed vil være at finde i din vinafdeling.

Vinderne af VinValget ser du her!

Vinsmagning
Du er med til at bestemme hvilken vin, der bliver månedens vin. Derfor skal du naturligvis have mulighed for at smage på månedens tre vine, inden du køber dem med hjem. Se hvornår der er vinsmagning på månedens tre vine i din butik her.


Smagsgaranti

Det skal være sjovt at prøve nye vine. Derfor giver vi smagsgaranti på de vine, der er på valg. Smagsgarantien gælder kun på månedens tre vine og kun måneden ud. Er du ikke tilfreds med vinen, så afleverer du flasken i butikken og får pengene retur. Husk kvittering. 

VinValget oktober 2016
Nedenfor kan du læse om de tre rødvine, der er på valg i oktober. Du kan finde alle tre vine i din lokale butik. 

 

CASTELLO D'ORO PRIMITIVO

PUGLIEN ITALIEN, 75 cl 

Denne vin er fremstillet på 100% Primitivo druer fra Puglien området i det sydlige Italien. Farven er mørk rubinrød med en fin violet skær. Duften og smagen er intens og frugtig med en god fylde og lang frugtig eftersmag. Passer godt til stegte og grillede kødretter, krydrede supper og oste med smag.                                  

 

COMPOSIZIONE VINO ROSSO

VENETO ITALIEN, 75 cl

Composizione Rosso Veneto er fremstillet på 60% Merlot og 40% Corvina druer fra Veneto området i det nordlige Italien. Vinen lagre 3 - 4 måneder på egetræsfade inden aftapning på flaske. Farven er intens violet som skifter til granatrød med alderen. Duften og smagen er frugtig af brombær, sort kirsebær og svesker. Lang frugtkrydret eftersmag. Passer til grillede og stegte kødretter, lyst kød og modne oste.  

 

CORTE BRENNO MOLISE RISERVA

ITALIEN, 75 cl

Corte Brenno Molise Riserva er fremstillet på 100% Montepulcuiano druer fra Molise området i midten af Italien. Vinen har lagret 12 måneder på egetræafade inden aftapning på flaske. Farven er intens rubinrød som skifter til granatrød med alderen. Duften og smagen er fyldig med masser af frugt og behagelig krydret tone. Passer til de fleste kødretter af både lyst og mørkt kød, vildt, pizza'er og pastaretter.