Peber lavosh fladbrød med røget laks, karse og ricottaost

  • 4 pers

Gem

Send på mail

Send

Gem opskrift som bogmærke

Gem som bogmærke i din browser, så du nemt kan finde den igen.
Gem

Kopiér link

Kopiér link

Ingredienser

  • Fladbrød:
  • 125 g mel
  • 25 g smør
  • 5 g sukker
  • 2 g salt
  • 0.5 dl mælk
  • 2 tsk knust peber
  • 1 æg, pisket sammen
  • Tilbehør:
  • 100 g røget laks
  • 100 g ricottaost
  • 1 bakke karse
  • 100 g radiser

Energifordeling pr. person

  • Energi: 1251 kJ
  • Energi: 298 kcal
  • Protein: 18 g
  • Fedt: 11 g
  • Kulhydrat: 31 g
  • Kostfibre: 2 g

Ælt alle ingredienser godt sammen til en dej og sæt den på køl i en time. Dejen rulles ud en pølse og deles i 4 lige store stykker. Rul dejen ud i tynde aflange plader på ca. 20 cm og pensel dem med æg. Bages i forvarmet ovn på 160° i ca. 15 minutter og køles af på bagerist. Lav en salat med karse og fintsnittede radiser. Anret de sprøde peber lavosh med røget laks, ricottaost og radisesalat.

Tip: Man kan fint komme andre tørrede krydderier i lavosh brødet, super gode til ost.