Mojito cupcakes

Gem

Send på mail

Send

Gem opskrift som bogmærke

Gem som bogmærke i din browser, så du nemt kan finde den igen.
Gem

Kopiér link

Kopiér link

Ingredienser

  • 125 gram Dragsbæk bage & Stege
  • 150 gram sukker
  • 3 M/L æg
  • Fintrevet skal fra 1 økologisk lime
  • 1 spsk. rom
  • 1 spsk. finthakkede friske mynteblade
  • 200 gram hvedemel
  • 2 tsk bagepulver
  • 0.5 dl mælk
  • Kagecreme:
  • 125 g Dragsbæk kagecreme
  • Revet skal fra 1 økolime
  • 1-2 spsk. finthakkede myntheblade

(12 stk.)

Rør margarine og sukker blødt og cremet. Pisk æggene i et af gangen og pisk mindst 1 min. for hvert æg. Tilsæt limeskal, limesaft, rom og mynteblade og pisk endnu 2-3 min. Sigt hvedemel samt bagepulver i og rør det i dejen sammen med mælk. Fordel dejen muffinsforme og bag dem ca. 20 min. ved 175°C  varmluft/200°C traditionel varme. Afkøl kagerne på en bagerist. Tilbered kagecremen som anvist på emballagen sammen med limeskal og mynteblade. Sprøjt eller smør cremen ud på kagerne og pynt evt. med mynteblade.
Sæt dem køligt indtil servering.