Mini Pavlova med jordbær og blåbær

Gem

Send på mail

Send

Gem opskrift som bogmærke

Gem som bogmærke i din browser, så du nemt kan finde den igen.
Gem

Kopiér link

Kopiér link

Ingredienser

  • 6 æggehvider
  • 300 g sukker
  • 1 tsk hvidvinseddike
  • Pynt:
  • ½ liter piskefløde
  • jordbær
  • blåbær
  • hakketchokolade

Fremgangsmåde:

  1. Pisk æggehviderne stive.
  2. Pisk derefter sukkeret i lidt efter lidt.
  3. Rør til sidst hvidvinseddiken i.
  4. Sæt marengsmassen i cirkler på en bageplade med bagepapir. De skal have en diameter på cirka 8 cm.
  5. Sæt bagepladen i ovnen ved 180 grader og skru så ned til 150 grader og lad marengsen bage i 75 min.
  6. Pisk fløden til flødeskum og vend evt. hakket chokolade i.
  7. Skyl bærrene og skær jordbærrene ud i mindre stykker.
  8. Fordel flødeskummen  på de små afkølede pavlovaer og pynt derefter med bærrene.

TIP: Hvis de serveres med det samme, kan man ligge lidt vanilje is i under flødeskummet.