Kalveculotte med tuncreme og salat af grønne asparges og kartofler

  • 4 pers

Gem

Send på mail

Send

Gem opskrift som bogmærke

Gem som bogmærke i din browser, så du nemt kan finde den igen.
Gem

Kopiér link

Kopiér link

Ingredienser

  • 800 g kalveculotte
  • 1 spsk olie
  • 600 g kartofler, kogte
  • 2 ds tun i vand
  • 3 spsk mayonaise
  • 2 spsk kapers
  • 400 g grønne asparges
  • 20 sorte oliven
  • 1 rødløg
  • 1/4 bundt persille
  • salt og peber

Energifordeling pr. person

  • Energi: 2679 kJ
  • Energi: 638 kcal
  • Protein: 55 g
  • Fedt: 34 g
  • Kulhydrat: 27 g
  • kostfibre: 5 g

Rids kalveculotten godt med en skarp kniv og krydr den godt med salt og peber. Brun stegen af på en varm pande i olie og steg færdig i forvarmet ovn på 185° i ca. 35 minutter. Lad stegen hvile i 5 minutter og skær derefter i skiver. Rør tun sammen med majonæse og kapers og smag til med salt og peber. Skær 3 cm af aspargesenes bund og kom dem i kogende vand i ca 2-3 minutter. Hæld vandet fra og køl dem ned. Snit rødløget meget fint og pluk persillen groft. Halvér kartofler og asparges, bland dem sammen med oliven, løg og persille til en salat. Anret skiver af kødet med tuncreme og asparges/kartoffelsalat. 

Tip: Retten kan fint laves med rester af skiver af en steg og serveres kold til en frokost.