Fyldig Cæsar salat med kylling og pancetta

  • 4 pers

Gem

Send på mail

Send

Gem opskrift som bogmærke

Gem som bogmærke i din browser, så du nemt kan finde den igen.
Gem

Kopiér link

Kopiér link

Ingredienser

  • 400 g kyllingebryst
  • 1 spsk vegetabilsk olie
  • 100 g pancetta
  • 4 æg
  • 400 g grønne asparges
  • 300 g hjertesalat
  • Parmesanyoghurt:
  • 2 dl yoghurt, naturel
  • 40 g parmesan, revet
  • 1 spsk olivenolie
  • salt og peber

Energifordeling pr. person

  • Energi: 1734 kJ
  • Energi: 413 kcal
  • Protein: 36 g
  • Fedt: 27 g
  • Kulhydrat: 5 g
  • Kostfibre: 3 g

Krydr kyllingen med salt og peber, steg kødet i olie på en pande i ca. 3-4 minutter på hver side og skær derefter kødet i grove stykker. Læg pancetta på en bageplade med bagepapir og steg i forvarmet ovn på 165° i ca. 5-10 minutter, indtil den er gylden og sprød. Kog æggene i kogende vand i 6 minutter, køl dem af i koldt vand, pil dem og skær i halve. Rør alle ingredienserne til parmesanyoghurten sammen og smag til med salt og peber. Skær 3 cm af aspargesenes bund og kog dem i letsaltet vand i 2-3 minutter og hæld vandet fra. Skyl og pluk salaten i mindre stykker. Fordel alle ingredienserne i 4 dybe tallerkener og server med parmesanyoghurt og evt. ekstra revet parmesan. 

Tip: Kan fint laves vegetarisk uden kylling og pancetta, suppler evt. her med store brødcrutoner. Parmesanyoghurten kan fint tilsætte 1 spsk. grov sennep.