Entrecôte med salsa verde, bagte porrer og cannellini bønner

  • 4 pers

Gem

Send på mail

Send

Gem opskrift som bogmærke

Gem som bogmærke i din browser, så du nemt kan finde den igen.
Gem

Kopiér link

Kopiér link

Ingredienser

  • 2 spsk olivenolie
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 500 g porrer
  • 600 g entrecôte
  • 100 g cheddarost
  • 1.5 dl cremefraiche 18%
  • 1 dåse cannellini bønner/hvide bønner
  • 2 spsk kapers
  • 1/4 bundt bredbladet persille
  • salt
  • 2 spsk citronsaft
  • 1/4 bundt basilikum
  • sort peber
  • 2 tsk grov sennep

Energifordeling pr. person

  • Energi: 3192 kj
  • Energi: 760 kcal
  • Protein: 47 g
  • Fedt: 46 g
  • Kulhydrat: 36 g
  • Kostfibre: 13 g

Rens og skær porrerne i grove stykker og steg dem møre i 1 spsk olivenolie på en pande. Kom porrerne i et ildfast fad sammen med bønner, tomat og cremefraiche, krydr med salt og peber, drys med cheddarost og bag dem i forvarmet ovn på 185° i ca. 35 minutter, indtil de er gyldne. Blend alle ingredienser til salsa verde sammen og smag til med salt og peber. Krydr kødet godt med salt og peber, steg det af på en varm pande i 1 spsk olie i ca. 2 minutter på hver side og lad kødet trække i 2-3 minutter. Anret kødet sammen med bagte porrer og salsa verde.

Tip: Retten kan fint laves med forskellige bønner og som vegetarret.