Naturlig fyldig gårdmælk

Den fyldige gårdmælk fra Gyllingnæs ved Horsens fjord smager, som mange har glemt, at mælk kan smage. Mælken har et naturligt fedtindhold, der varierer med årstiden. Dette giver en fyldig smag, som man kender den fra gamle dage.

Du kan læse meget mere om De 5 Gaarde hér!

 

 

Double cream gårdfløde

Double cream piskefløden fra Vejlskovgaard er gårdfløde med et fedtindhold på 48%. Den ekstra cremede fløde er særdeles velegnet til madlavning og desserter, enten letpisket eller direkte fra karton.

Vejlskovgaard er et familieejet kvæglandbrug, som er særligt udvalgt af De 5 Gaarde til at levere gårdmælk til denne fløde. Kommer man forbi gården, er det muligt at tappe sin egen friske gårdmælk direkte fra mælketanken.

Du kan læse meget mere om De 5 Gaarde hér!

 

 

Blød og cremet yoghurt naturel

Den cremede yoghurt naturel fra De 5 Gaarde er fremstillet af frisktappet gårdmælk fra Gyllingnæs og har et naturligt fedtindhold, der varierer med årstiden. Der er arbejdet med en langsommere syrning og forskellige syrningskulturer for at finde tilbage til den originale smag og karakter, som yoghurt oprindeligt havde, da det blev introduceret i Danmark i 1960'erne.

Du kan læse meget mere om De 5 Gaarde hér!

 

 

Mild og frisk kærnemælk

Kærnemælk fra De 5 Gaarde er fremstillet af frisktappet gårdmælk fra Gyllingnæs. En langsommere syrning bidrager til, at denne kærnemælk har en dejlig mild og rund smag, samtidig med at den karakteristiske friske smag er bevaret.

Du kan læse meget mere om De 5 Gaarde hér!

 

 

Cremet og blød tykmælk

Tykmælken fra De 5 Gaarde er frisk og mild og smager, som mange har glemt at tykmælk kan smage.Den naturligt fyldige tykmælk har et højt fedtindhold, idet fløden ikke skilles fra mælken. Fedtindholdet varierer henover årstiden fra 3,5% til 4.5%.

Du kan læse meget mere om De 5 Gaarde hér!

 

 

Cremet og fyldig koldskål

Den klassiske koldskål fra De 5 Gaarde er rørt af kærnemælk og fyldig tykmælk, fremstillet af gårdmælk fra Gyllingnæs, og tilsat æg, citron og ægte vanilje. Smagen er mild og rund, og leder tankerne hen til de gode sommerdage i Danmark.

Koldskålen er ikke i handlen i øjeblikket, men vender tilbage til sommer.

Du kan læse meget mere om De 5 Gaarde hér!

 

 

Smagfuld og fyldig gouda

Den aromatiske ost af gårdmælk fra Vejlskovgaard har en fyldig og mild smag samt en nøddeagtig aroma. Osten har en fast struktur og er yderst velegnet til et godt stykke brød, skåret i stave og i madlavning.

Du kan læse meget mere om De 5 Gaarde hér!

 

 

Naturligt fyldig kitmodnet gårdost

Gårdosten af gårdmælk fra Vejlskovgaard ved Odder er fremstillet efter en gammel dansk modningsmetode.

Kitmodningen og det naturlige fedtindhold i gårdmælken bidrager til en yderst smagfuld, blød og rund ost med en god og skærbar konsistens.

Du kan læse meget mere om De 5 Gaarde hér!

 Rapsolier med smag

De 5 Gaardes rapsolier består af 4 rapsolier med smag og en neutral rapsolie.

Rapsen er nænsomt presset dvs., at temperaturen ved presningen ikke kommer over 45 grader. Koldpresningen giver rapsolien en mild smag af hasselnødder  og bevarer det naturlige indhold af mono- og flerumættede fedtsyrer, herunder Omega 3. Det høje indhold af mono-umættede fedtsyrer gør rapsolien varmestabil, så du både kan bruge den til bagning og stegning samt til dressinger og marinader. 

De 4 rapsolier med smag er følgende:

- Rapsolie med persille

- Rapsolie med chili

- Rapsolie med citron 

- Rapsolie med hvidløg

Du kan læse meget mere om De 5 Gaarde hér!

 

Specialøl

Specialøllene fra De 5 Gaarde er brygget med omhu af nænsom maltet byg, primært fra egne marker, og tilsat humle. Under brygningen fokuseres der på den naturlige maltsmag, og malten lagres længere end normalt, hvilket giver den flotte gyldne farve.

Superbrugsens sortiment består af*:

Didrik Luksusbryg - kraftfuld bryg, har en harmonisk balance mellem sødme og styrke. Kornet fra markerne er maltet, så den naturlige smag trænger igennem i denne kraftfulde luksusbryg, der har en alkoholprocent på 7,5.

Orla Pilsner - klassisk pilsnerøl, fremstår lys og gylden med en behagelig afrundet smag. Denne undergærede pilsnerøl er primært brygget på pilsnermalt og har en alkoholprocent på 4,6.

Tido Mørk, giver en behagelig ristet smag med et strejf af sødme. Den er brygget med omhu af nænsomt maltet byg tilsat humle. Under brygningen fokuseres der på den naturlige maltsmag, og malten lagres længere end normalt, hvilket giver den flotte farve. Øllen har en alkoholprocent på 5,0.

*Flere butikker fører også Julius Julebryg og Hannibal påskebryg når sæsonen er til det.

Du kan læse meget mere om De 5 Gaarde hér!

 

Frijsenborg Herregårdskylling

Kyllingerne fra Frijsenborgs gårde er danske kyllinger af højeste kvalitet. Det færdige produkt består altid af 100% rent og garanteret salmonellafrit kyllingekød.

Kyllingerne er fodret med en specielt udviklet foderblanding baseret på majs og hvede. En del af hveden stammer fra vores egne marker. Denne foderblanding giver en saftig og lækker kvalitetskylling med en god kødstruktur og masser af smag.

Kyllingerne sælges både som hele kyllinger og i diverse udskæringer.

Du kan læse meget mere om De 5 Gaarde hér!

Nærmeste butik

Find en butik i nærheden